Meteen naar de inhoud

Boek de Grote Online TV Show!

Boek de Grote Online TV Show!

Op zoek naar een spectaculaire, gezellige activiteit voor jong en oud waar nog lang over nagepraat zal worden? Boek dan De Grote Online TV Show voor jouw bedrijf, dorp, sportclub of horecazaak!

Live vanuit onze TV studio zal dit alles gepresenteerd worden door jullie lokale presentatoren. Kies zelf jullie eigen Jeroen van Koningsbrugge of Linda de Mol als host van de avond. In een avondvullend programma gaan we thuis en met De Grote Online TV Show APP de strijd aan tegen elkaar, kunnen deelnemers live in de uitzending komen én zijn er bergen met prijzen te winnen!

Met de opnames in onze eigen TV studio zorgen we er voor dat jullie eigen ruimte op deze avond beschikbaar blijft voor andere bedrijfsactiviteiten. De TV Show liever wel op jullie eigen locatie? Dit is uiteraard ook mogelijk! 

Op deze manier verbind je in tijden waarin het lastig is om samen te komen toch alle inwoners van jouw dorp en hebben ze eindelijk weer iets om naar uit te kijken. Deelnemers kunnen via onze APP foto’s naar de studio sturen, die we vervolgens in de live uitzending kunnen tonen. Na het beantwoorden van de quizvragen komen alle deelnemers met elkaar in een gezamenlijke ranglijst en wanneer we een winnaar hebben gaan we deze live bellen tijdens show! 

De Grote Online TV Show wordt gepresenteerd vanuit onze professionele TV studio. Ons team neemt de volledige regie op zich om de LIVE uitzending in goede banen te leiden. Voor de show zijn we op zoek naar 4 presentatoren en die komen uit jouw dorp! Denk hierbij aan die grappige tonprater, de allemansvriend of misschien wel de burgemeester!

Geen zorgen! De show is helemaal voorbereid en zo opgebouwd dat hij door iedereen te presenteren is. Gerard Ekdom verzorgt de speluitleg als voice-over van de show en jullie volgen rustig het draaiboek, een kind kan de was doen!

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier of mail naar:  info@degroteonlinetvshow.nl