Meteen naar de inhoud

Speluitleg

LIVE vanuit onze spectaculaire TV studio gaan we ons opmaken voor een avondje vol strijd, humor en gezelligheid! Speel vanuit thuis mee op jouw unieke Spelkaart en doe mee met verschillende gezellige spellen. Deze interactieve spelshow wordt gepresenteerd door lokale helden, jullie eigen Jeroen van Koningsbrugge of Linda de Mol! De gehele avond zijn er geweldige prijzen te winnen, hebben we live contact met de deelnemers thuis, spelen we spelrondes via onze eigen De Grote Online TV Show app en steunen we het lokale goede doel.

Hoe werkt het?

Koop je ticket

Koop gemakkelijk online je ticket via onze ticketshop!

Print je ticket!

Je ticket = je spelkaart! Vergeet deze niet te printen voor de beste spelbeleving!

Download de App

Download gratis onze App en log in met je Persoonlijke Code voor een extra speldimensie.

Kijk hier LIVE!

Zet je laptop aan of pak je mobiel erbij en speel mee met de Grote Online TV Show!

Ticket & Spelkaart

Je koopt gemakkelijk een ticket in onze ticketshop, hierna ontvang je een e-mail met hierin je ticket. Download dit ticket en print deze uit, dit is namelijk tevens je Spelkaart! Dit is een belangrijk onderdeel van de avond, het is namelijk niet mogelijk om zonder spelkaart deel te nemen aan De Grote Online TV Show. Op je Spelkaart staan diverse spellen vermeld en ook vind je hier jouw persoonlijke inlog code voor de App. Deze code is uniek en persoonlijk, inloggen op meerdere apparaten tegelijk is dus niet mogelijk. Zorg ervoor dat je je spelkaart uitgeprint hebt voordat de show start, je de app geïnstalleerd hebt en bent ingelogd met jouw persoonlijke code.

Interactief

Leuk zo’n TV Show, maar het is toch veel leuker om mee te kunnen doen? Daarom ben jij tijdens De Grote Online TV Show de deelnemer en maak je kans op geweldige prijzen! Zo kun je meespelen met onze eigen De Grote Online TV Show App, jezelf kronen tot bingokoning of koningin tijdens de goede doelen bingo & maak je kans op fantastische prijzen door mee te spelen op jouw eigen spelkaart!

Nieuwe show, nieuwe spellen!

We hebben De Grote Online TV Show een update gegeven, verwacht een hoop humor, spel & gezelligheid tijdens deze spectaculaire nieuwe spelshow vol met geweldige spellen zoals: Vincent van Gok, Bekertje-bekertje, ’t Loopt volledig uit de band en nog veel meer! 

Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog de muziekvragen, quiz vragen via onze App en meloenenjacht! 

Onderlinge strijd

Een van de onderdelen deze avond is de strijd die jij met je dorps/stadsgenoten aangaat. Wie weet alles van make-up, tractoren of muziek? Wie heeft de beste algemene kennis? En wie is er sneller dan een rekenmachine?

Zijn het de vrouwen met hun niet te weerstane charmes die de ranglijst aanvoeren of zijn het toch de mannen die het podium betreden? Vergelijk jouw score met je leeftijdsgenoten of filter op basis van hetzelfde geslacht. Vergeet niet je score te delen via Social Media!

TV Studio

We spelen de gehele avond vanuit onze eigen TV Studio! Presentatoren klaar, techniek klaar? 3,2,1 we zijn LIVE! Met een zeer professioneel decor en de nieuwste techniek streamen we de show via YouTube bij jou thuis op de buis. Met een drankje in de hand en een lekker hapje op tafel kun je genieten van een avond vol spel, fantastische prijzen en vooral veel gezelligheid.

Prijzen

Wat is een spelshow zonder prijzen? Precies! Er zijn de gehele avond geweldige prijzen te winnen op meerdere unieke onderdelen! Ga jij er na deze gezellige avond met de hoofdprijs vandoor?