Meteen naar de inhoud

NIEUW: De Strijd Om

Hebben jullie ons nieuwste concept al ontdekt?!

NIEUW: De Strijd Om​

Hebben jullie ons nieuwste concept al ontdekt?!

Maak je klaar voor de gezelligste strijd die je ooit gestreden hebt! Tijdens De Strijd Om speel je in teamverband met vrienden, familie of collega’s tegen vele andere bloedfanatieke teams.

Ben jij benieuwd wat je kunt verwachten? Wat dacht je van werkelijk alles!? Zorg er voor dat je zoveel mogelijk kennis en kunde in huis haalt. Je opa of oma die alles van vroeger nog perfect op hun netvlies hebben staan, die fanatieke en creatieve buurvrouw waarvoor geen opdracht te gek is of die ene vriend die meer kennis bezit dan de gemiddelde encyclopedie. Hoe meer zielen hoe meer vreugd dus geen tijd te verliezen en stel je team samen!

De Strijd Om is geschikt voor zowel jong als oud en wordt gespeeld via de speciale De Strijd Om app. Met de app is het mogelijk om met jouw team het spel individueel vanuit thuis, of gezellig met elkaar op de bank of op het bedrijf te spelen!

Jullie zullen aan het werk worden gezet met vele quizvragen, crazy 88, minigames en doe-opdrachten. Versla de andere teams en jullie zijn voor altijd de kampioenen van De Strijd Om!

De Strijd Om, de gezelligste strijd van Nederland & België!

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier of mail naar:  info@destrijdom.nl