Meteen naar de inhoud

Veelgestelde Vragen

Bekijk hier onder alle veelgestelde vragen en hun antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan hier contact met ons op. 

Algemeen

Een interactieve spelshow waar je vanuit huis aan deel kunt nemen en waarbij je kans maakt op spectaculaire prijzen!

Stap 1
Koop je tickets gemakkelijk in onze ticketshop en print dit ticket na ontvangst uit, dit is namelijk ook je persoonlijke spelkaart!

Stap 2
Download de ‘De Grote Online TV Show’ app en log hier in met jouw ‘persoonlijke code’ die je vindt linksboven op je spelkaart.

Stap 3
Vanaf ongeveer 15 minuten voor show start is de show te bekijken via ons YouTube kanaal.

Tickets

Kijk voor de kosten van de show voor jouw dorp of stad hier!

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Je ticket dient als spelkaart, hierop vind je verschillende spellen die gedurende de avond gespeeld zullen worden. Daarnaast staat er op je ticket een unieke code waarmee je in kunt loggen op De Grote Online TV Show APP. Let op: deze code is slechts op een apparaat tegelijk te gebruiken. Iedere speler dient in het bezit te zijn van een ticket om deel te kunnen nemen aan de spelshow en om in te kunnen loggen in De Grote Online TV Show APP. 

Kijk voor de zekerheid eerst even in je spam box. Mocht je ticket daar ook niet inzitten kun je je tickets opvragen via www.eventix.nl/search.

Jazeker! Om me te spelen met De Grote Online TV Show is het handig dat je de spelkaart uitprint.

App

Deze is te downloaden via de App store en de Google Play store. Zoek op: ‘De Grote Online TV Show’ of klik hier!

Ja, dit is mogelijk. Wanneer je de app niet download kun je wel meedoen aan alle andere spellen, hiervoor dien je alsnog in het bezit te zijn van een ticket. Voor de ultieme spelbeleving adviseren we om de app wel te downloaden om zo de gehele spelshow te kunnen beleven.

Spelshow

De Grote Online TV Show heeft een duur van circa 2 tot 2,5 uur.

We spelen verschillende gezellige en unieke spellen zoals; muziekspellen, woordspelen, Vincent van Gok, Bekertje-bekertje, ’t Loopt volledig uit de band, Meloenenjacht en quizvragen via onze eigen App!

Dit verschilt per spelshow, maar altijd diverse vragen in diverse categorieën. 

Het spel wordt individueel gespeeld, maar uiteraard kun je tijdens het spel samen komen met vrienden, familie of collega’s. Zo heb je gegarandeerd een leuke avond!

Je ticket is je spelkaart! Na het kopen van een ticket ontvang je een e-mail vanuit ‘Eventix’ hierin kun je, je ticket/spelkaart downloaden.